Counseling

Counseling

Counseling is nog een redelijk nieuwe term voor veel mensen. Het is een begeleidingsvorm die dieper gaat dan coaching. Een cliënt zegt bijvoorbeeld: “Ik weet heel goed wat ik wil doen en hoe ik het wil doen, maar op het moment zelf lukt het mij niet om dat te doen.” Counseling heeft gedragsverandering als doel. Je kunt het inzetten om je mentale of psychische blokkades en belemmeringen te ontdekken en op te heffen.

Vaak ligt de reden waarom iets nog niet lukt in je onbewuste. Vanuit mijn ervaring in het leven en mijn deskundigheid als professionele counselor ben ik empathisch, warm en doelgericht. Ik deins er niet voor terug om je met mildheid te confronteren met datgene wat jou in de weg staat. Het kan een gevoel zijn waarvan je ergens weet dat dat het er is, maar dat tot nu toe misschien te pijnlijk was om toe te laten. Het kan ook een verlangen zijn naar iets dat maar niet kunt vervullen, omdat je er zoveel druk op legt. Dan kun je jezelf afvragen: welk gevoel zit er achter dit verlangen?

In counselingsessies kun je dat gevoel gaan ontdekken, ervaren en weer loslaten, zodat je je weer vrij kunt voelen en je doelen kunt behalen.

img

Kennismaken of direct aanmelden

Stuur me een bericht om een korte kennismaking aan te vragen of je direct aan te melden voor counseling.

12 + 6 =